Sadonkorjuun juhla

On sadonkorjuun aika. Pellot ja kasvimaat ovat antaneet satonsa. Metsissä ja soilla on vielä sieniä ja marjoja kerättäväksi. Metsät antavat puunkorjuun yhteydessä omaa satoaan vuodenajasta riippumatta.

Seurakunnassamme on sadonkorjuun juhla-aika. Uusi seurakuntakeskus on Jumalan antama lahja. Kontiolahtelaisten seurakunnan jäsenten arkisella työllä saadut varat ovat kirkollisverojen kautta sijoitettu yhteiseen toimitilaan. Seurakuntakeskus on yhteinen kokoontumispaikka Jumalan perheväelle - lapsille, nuorille, aikuisille ja vanhuksille. Tilojen vihkimisen ja siunaamisen myötä saamme uskoa, että Jumala tekee siellä omaa työtään. Sana on keskellämme. Saamme jokainen kasvaa ja odottaa taivaallista sadonkorjuujuhlaa kun aika on - kun Jumalan aika on.