Soita ja laula on hyvä Jumala

Musiikki vie meidät kohtaamiseen, hiljaisuuteen, rukoukseen, ihmettelyyn ja iloon.

Seurakunnassamme toimii useita kuoroja ja musiikkiryhmiä. Etsi rohkeasti Sinua tai perheenjäseniäsi kiinnostava ryhmä ja tule toimintaan mukaan.

Kirkkomuskari on alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen suunnattu musiikkihetki, jossa soitetaan ja lauletaan yhdessä.

Pilke-lapsikuorot ja musaryhmät toimivat Kontiolahdella, Lehmossa ja Selkiellä. Pilke-on suunnattu alakouluikäisille lapsille. Viime keväänä toteutimme Pekka Simojoen säveltämän Pistaasipähkinöiden arvoitus musikaalin.

Yläkoulu- ja lukioikäiset nuoret pääsevät kehittämään musiikillisia taitojaan Lauluyhtyeessä sekä bändissä.

Aikuisille suunnattuja ryhmiä ovat lauluyhtye Kaisku, Seurakuntakuoro Canto, äitien oma lauluryhmä Mammat sekä uusi päiväkuoro Hilmat &Hurmurit

Kaikki ryhmät osallistuvat säännöllisesti messuihin sekä muihin seurakunnan järjestämiin tapahtumiin.

Musiikkityöllä on myös omat sivut Facebookissa - Kontiolahden seurakunnan musiikkityö.

Jos olet kiinnostunut seurakunnan musiikkitoiminnasta ota yhteyttä seurakunnan kanttoreihin.

Yhteystiedot:

Kanttorit: