Tuemme lähetys- ja kehitysyhteistyötä

Lähetystyö on luonnollinen osa seurakuntamme toimintaa. Evankeliumin eteenpäin vieminen on jokaisen kristityn vastuulla ja se perustuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn (Matt. 28:18–20).

Tehtäviimme kuuluu lähetyskasvatus, lähettiemme tukeminen ja taloudellinen vastuu nimikkosopimuksista. Seurakunnassa toimii kahdeksan lähetyspiiriä. Seurakuntamme nuorilla on mm. oma kummilapsiryhmä. Lähetystyön tukemisessa merkittävää on vapaaehtoistyö. Lähetysasian tunnetuksi tekemiseksi ja varojen hankkimiseksi järjestämme seurakunnassa erilaisia tapahtumia: lähetyspyhiä, keräyksiä, lounaita, myyjäisiä, piirakkatalkoita, musiikkitilaisuuksia.

Kansainvälinen diakonia
Kansainvälistä diakoniaa tuemme Kirkon Ulkomaanavun kautta. Vuotuinen Yhteisvastuukeräys on yksi tapa osallistua kansainväliseen diakoniaan. Kehitysyhteistyön, humanitaarisen avun ja vaikuttamisen kautta luomme yhdessä ihmisarvoisempaa maailmaa!

Sinua tarvitaan!

Lisätietoja:
Seurakuntapastori Jaakko Muhonen
ma  klo 9 -11  puh. 0400-462420
jaakko.muhonen@evl.fi

Lähetyssihteeri, diakoni Eija Romppanen
puh. 040-8301336
eija.romppanen@evl.fi

Kansainvälinen diakonia
Seurakuntapastori Jari Kainulainen
pe klo 9-11, puh. 0400-806293
jari.kainulainen@evl.fi

Menkää ja tehkää!

"Hän sanoi heille: 'Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille.'"
(Mark. 16:15)

Anna tavaralahjan sijaan ystävällesi eettinen ja ekologinen lahja: Toisenlainen lahja, Kirkon Ulkomaanavun kautta: www.toisenlainenlahja.fi. Saatavilla myös lähetyssihteeriltä kortti/pankkisiirtolomake.

Onnen lahja, Suomen Lähetysseuran kautta:  www.onnenlahjat.fi