Iloitsemme lapsista ja perheistä

Seurakunnassamme iloitsemme perheistä ja eri-ikäisistä lapsista. Perheiden ja lasten kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi haluamme tukea kotien kasvatustyötä ja perheiden arkea.

Työmme johtoajatuksena lasten ja perheiden parissa on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan tuo turvan muuttuvassa maailmassa.

Tukea perheille:

"Lapsiparkki"  jatkaa toimintaansa. Ryhmä on tarkoitettu 2-7 v. lapsille, jotka tarvitsevat hoitoa, leikkiseuraa ja virikkeitä satunnaisest. Kokoontumisaika on keskviikkoisin klo 13.30-16 kirkonkylän srk-talon alakerrassa 11.1.2017 alkaen.

Ryhmään tulee ilmoittautua / varata paikka tekstiviestillä puh. 0400 452 570 edelliseen päivään klo 16 mennessä. Lisätietoja saat lapsityöntoimistosta.

"Minun silmäni ovat nähneet sinun pelastuksesi, jonka olet kaikille kansoille valmistanut." Luuk. 2:30-31