Iloitsemme lapsista ja perheistä

Seurakunnassamme iloitsemme perheistä ja eri-ikäisistä lapsista. Perheiden ja lasten kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi haluamme tukea kotien kasvatustyötä ja perheiden arkea.

Työmme johtoajatuksena lasten ja perheiden parissa on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan tuo turvan muuttuvassa maailmassa.

Tukea perheille:

"Lapsiparkki"  jatkaa toimintaansa. Ryhmä on tarkoitettu n. 2-7 v. lapsille, jotka tarvitsevat hoitoa, leikkiseuraa ja virikkeitä satunnaisesti. Kokoontumisaika on maanantaisin klo 13.30-16 pappilassa os. Pappilantie 5.

Ryhmään tulee ilmoittautua / varata paikka tekstiviestillä puh. 0400 272229 (Ulla-Maija Hassinen) edellisen viikon perjantaina klo 14.30 mennessä. Lisätietoja saat lapsityöntoimistosta.

Uutena toimintana aloitamme LapsiArkki toiminnan. Se on tarkoitettu tuomaan arkista apua yhden vanhemman perheisiin. Lehmon seurakuntakodilla alkaa lasten ryhmä, joka kokoontuu torstai-iltaisin klo 16.30-18.30. Ryhmään ovat tervetulleita yksinhuoltaja perheiden ja viikolla yksin kasvatusvastuussa olevien vanhempien lapset, ikähaitari n. 2-8 v.Ryhmän tarkoitus on tarjota pieni lepohetki vanhemmalle. Ryhmä on kiinteä, siihen tulee ilmoittaa lapset ennakkoon. Ensimmäinen kokoontuminen on 6.9.2018. Lisätietoja lapsityönohjaaja Sirkka Väätäinen puh. 040 777 8215.

Uutta:

Tiedotamme lasten ja perheiden parissa tehtävästä työstä nyt myös Facebookissa.

Kaikille avoimessa ryhmässä Kontiolahden ev.lut seurakunta Lapset ja perheet julkaistaan niin tapahtumatietoja kuin kuvia toiminnasta. Tervetuloa ryhmän jäseneksi!

"Minun silmäni ovat nähneet sinun pelastuksesi, jonka olet kaikille kansoille valmistanut." Luuk. 2:30-31