Iloitsemme lapsista ja perheistä

 

Seurakunnassamme iloitsemme perheistä ja eri-ikäisistä lapsista. Perheiden ja lasten kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi haluamme tukea kotien kasvatustyötä ja perheiden arkea.

Työmme johtoajatuksena lasten ja perheiden parissa on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan tuo turvan muuttuvassa maailmassa.

 

 

"Lapsiparkki"  jatkuu syksyllä. Ryhmä on tarkoitettu n. 2-7 v. lapsille, jotka tarvitsevat hoitoa, leikkiseuraa ja virikkeitä satunnaisesti. Kokoontumisaika perjantaisin klo 9-12 kirkonkylän seurakuntakeskuksessa os. Keskuskatu 26. 

Lisätietoja saat lapsityöntoimistosta puh. 040 777 8215.

LapsiArkki tominta jatkuu syksyllä Lehmossa. Se on tarkoitettu tuomaan arkista apua yhden vanhemman perheisiin. Toiminnan sisältönä on lasten ryhmä, joka kokoontuu tiistai-iltaisin klo 16.30-18.30 Lehmon srk-kodilla os. Kylmäojantie 57.  Ryhmään ovat tervetulleita yksinhuoltaja perheiden ja viikolla yksin kasvatusvastuussa olevien vanhempien lapset, ikähaitari n. 2-8 v.Ryhmän tarkoitus on tarjota pieni lepohetki vanhemmalle. 

Perhepaikka jatkuu syksyllä 2020:

Perheiden iltatoimintaa vuoro viikoin Lehmossa ja kirkonkylällä maanantaisin klo 17.30-19

Tiedotamme lasten ja perheiden parissa tehtävästä työstä nyt myös Facebookissa.

Kaikille avoimessa ryhmässä Kontiolahden ev.lut seurakunta Lapset ja perheet julkaistaan niin tapahtumatietoja kuin kuvia toiminnasta. Tervetuloa ryhmän jäseneksi!

Lastenkirkko on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon ylläpitämä, esiopetus- ja alakouluikäisille lapsille suunnattu verkkopalvelu. Käykää rohkeasti tutustumassa sivustoon ja sen materiaaleihin.

www.lastenkirkko.fi


"Minun silmäni ovat nähneet sinun pelastuksesi, jonka olet kaikille kansoille valmistanut." Luuk. 2:30-31

"Minun silmäni ovat nähneet sinun pelastuksesi, jonka olet kaikille kansoille valmistanut." Luuk. 2:30-31