Iloitsemme lapsista ja perheistä

Seurakunnassamme iloitsemme perheistä ja eri-ikäisistä lapsista. Perheiden ja lasten kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi haluamme tukea kotien kasvatustyötä ja perheiden arkea.

Työmme johtoajatuksena lasten ja perheiden parissa on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan tuo turvan muuttuvassa maailmassa.

Ajankohtaista tietoa korona epidemian leviämisen ehkäisemiseksi:

Lasten ryhmät ja erilaiset tapahtumat ovat keskeytetty kevättoimintakaudelta 2020. Kun yhteisiin ryhmiin ja tapahtumiin kokoontuminen ei ole mahdollista, rohkaisemme vanhempia olemaan yhteydessä lapsityön toimistoon puh. 040 777 8215 tai perhetyön numeroon 0400 452570 . Työntekijät ovat valmiudessa auttamaan esim. lasten ulkoilussa, luontoon voimme mennä ihmettelemään heräävää kevättä. Millaista apua ja läsnäoloa kaipaat seurakunnalta tässä poikkeuksellisessa tilanteessa?

Tukea perheille:

"Lapsiparkki"  jatkuu keväällä. Ryhmä on tarkoitettu n. 2-7 v. lapsille, jotka tarvitsevat hoitoa, leikkiseuraa ja virikkeitä satunnaisesti. Kokoontumisaika on joka toinen perjantai klo 9-11.30 uudessa seurakuntakeskuksessa os. Keskuskatu 26. Ohjaajina ryhmässä toimivat Päivi Bågeberg ja Johanna Saarenmäki. Ilmoita lapsi toimintaan viimeistään edellisenä päivänä klo 13 mennessä puh. 040 546 55 61.

Lisätietoja saat lapsityöntoimistosta puh. 040 777 8215.

LapsiArkki tominta jatkuu Lehmossa. Se on tarkoitettu tuomaan arkista apua yhden vanhemman perheisiin. Toiminnan sisältönä on lasten ryhmä, joka kokoontuu maanantai-iltaisin klo 16.30-18.30 Lehmon srk-kodilla os. Kylmäojantie 57.  Ryhmään ovat tervetulleita yksinhuoltaja perheiden ja viikolla yksin kasvatusvastuussa olevien vanhempien lapset, ikähaitari n. 2-8 v.Ryhmän tarkoitus on tarjota pieni lepohetki vanhemmalle. Lisätiedot ja ilmoittautumiset lapsityönohjaaja Sirkka Väätäiselle puh. 040 777 8215. Ohjaajina ryhmässä toimivat Johanna Saarenmäki, Ulla-Maija Hassinen ja Virpi Malvalehto.

Uutta:

Perheiden iltatoimintaa

Tiedotamme lasten ja perheiden parissa tehtävästä työstä nyt myös Facebookissa.

Kaikille avoimessa ryhmässä Kontiolahden ev.lut seurakunta Lapset ja perheet julkaistaan niin tapahtumatietoja kuin kuvia toiminnasta. Tervetuloa ryhmän jäseneksi!

Lastenkirkko on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon ylläpitämä, esiopetus- ja alakouluikäisille lapsille suunnattu verkkopalvelu. Käykää rohkeasti tutustumassa sivustoon ja sen materiaaleihin.

www.lastenkirkko.fi

"Minun silmäni ovat nähneet sinun pelastuksesi, jonka olet kaikille kansoille valmistanut." Luuk. 2:30-31