Iloitsemme lapsista ja perheistä

Seurakunnassamme iloitsemme perheistä ja eri-ikäisistä lapsista. Perheiden ja lasten kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi haluamme tukea kotien kasvatustyötä ja perheiden arkea.

Työmme johtoajatuksena lasten ja perheiden parissa on pitää esillä sanomaa rakastavasta ja anteeksiantavasta Jumalasta. Luottamus elämää kannattelevaan Luojaan tuo turvan muuttuvassa maailmassa.

LapsiParkkitoiminta syksyllä Lehmon seurakuntakodilla tiistaisin klo 16.30-18.30 Ryhmän ideana on taata vanhemmalle mahdollisuus esim. harrastaa jotain, levätä tai hoitaa omia asioita rauhassa. Ryhmään tulee ilmoittautua ennakolta lasten iät voivat vaihdella n. 2-8 vuoden välillä. Ilmoittautuminen tekstiviestillä numeroon 0400452570 edellisen päivään klo 14 mennessä. Lisätietoja lapsityöntoimistosta puh. 0400 452570.

Tiedotamme lasten ja perheiden parissa tehtävästä työstä nyt myös Facebookissa.

Kaikille avoimessa ryhmässä Kontiolahden ev.lut seurakunta Lapset ja perheet julkaistaan niin tapahtumatietoja kuin kuvia toiminnasta. Tervetuloa ryhmän jäseneksi!

Lastenkirkko on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon ylläpitämä, esiopetus- ja alakouluikäisille lapsille suunnattu verkkopalvelu. Käykää rohkeasti tutustumassa sivustoon ja sen materiaaleihin.

www.lastenkirkko.fi

"Minun silmäni ovat nähneet sinun pelastuksesi, jonka olet kaikille kansoille valmistanut." Luuk. 2:30-31