Seurakunnassa on paikka sinulle

Kontiolahden seurakunta tarjoaa monennäköistä tekemistä 7-12-vuotiaille koululaisille. Kerhossa, leireillä  ja erilaisissa tapahtumissa vietämme hauskoja hetkiä yhdessä toisten kanssa.

Voit tulla mukaan joukkoon yksin, kaverin kanssa ja joskus vaikka koko perheenä.  Tarjolla on kavereita ja monenlaista tekemistä. Joukossamme voi hiljentää vauhtia, hiljentyä ja pysähtyä kuulemaan, mitä asiaa Taivaan Isällä on sinulle tänään.

Lasten vanhemmat, huoltajat, kotiväki
Elämä on kasvun aikaa. Jokaisella lapsella on oikeus kasvaa turvattuna ja rakastettuna. Siksi haluamme tukea koteja lapsen kristillisessä kasvatuksessa arjen ja juhlan keskellä.

Kouluaikaan toimintamme rungon muodostavat kerhot ja koulujen kanssa tehtävä yhteistyö, muun muassa päivänavaukset. Leirejä on tarjolla miltei jokaisena vuodenaikana. Koko perhettä kutsumme erityisesti perhemessuihin, koulunsa aloittavien leiripäivään ja kymppisynttäreille.

Kouluikäisten toimintaan tarvitsemme nuoria ja aikuisia muun muassa kerhonohjaajiksi.

"Kun on toisessa kädessä Jumala ja toisessa olet sinä..."

Nuorisotyönohjaaja Arja Parviainen

puh. 0400-634 071