Tuulta elämän purjeisiin

Hiljainen tuulenvire hyväilee poskia kun vene lipuu rantaan, purjeet lasketaan ja kalasaalis perataan. Saunanraikkaina ihmiset kokoontuvat nuotiolle, jossa liekit loimottavat kilpaa kuutamon ja auringonlaskun kanssa. Iloinen laulu ja nauru raikaa ja yhteinen ruokapöytä notkuu herkuista. Illanhämyssä käet puristautuvat yhteen, eivät nyrkkiin vaan rukoukseen. On illan viimeisen biisin aika.

Varjot kasvavat on tullut ilta.
Nurmen kukat jo sulkeutuneet.
Karja noudetaan pois laitumilta
ja hiljaa ovat järvien veet.

Nuorison arkea ja juhlaa Kontiolahdella, Höytiäisen rannalla.

Haluaisitko sinä olla osallinen? Nuorisotyö kutsuu mukaansa yli 13-vuotiaita ja yläikärajaa ei oikein taida olla. Toiminnan rungon muodostaa ympärivuotinen leiritoiminta, nuorten minikirkko ja nuortenillat sekä nuorekas musiikin tekeminen, yhteistä sunnuntain messua unohtamatta.

Mahdollisuus on tulla mukaan myös liikkumaan, pelaamaan palloa tai vaikkapa voimistelemaan. Perinteisesti täälläpäin on oltu ahkeria saunojia ja esimerkiksi joulun alla on kokoonnuttu joulusaunaan, sanan ja puuron äärelle. Lisäksi järjestämme retkiä aina lapin tuntureille asti. Hirviranta mahdollistaa myös aktiivisen purjehdustoiminnan leirien ja viikkoittaisten treenien muododossa.

Nuorisotyön ilmoitustaulu:

Isosvalinnat 2017 löytyy alla olevasta linkistä. Teille, jotka ette tulleet valituiksi, teille luvataan ensi vuonna ensisijaisesti paikka isosena.

• Isosvalinnat 2017 (76 kb) »
• Pursileiri "talkoita ja hengailua" (448 kb) »
• Nuorten kevät 2017 (591 kb) »

Jäät sulaa ja sitten alkaa kesä melskeet

Kontiolahden seurakunnan nuoret

facebook ryhmä

Aakken, Feederin ja Sopan vaellusripari.com-sivusto.
Sivusto toimii jällee.. Hiphei!

KEVÄT 2017 VIIKKO-OHJELMA:
käynnistyy viikolla 2