Matkalla elämän vesille...

Tervetuloa rippikouluun

Kontiolahden seurakunnassa panostamme rippikouluihin. Ehkä sinulla tai lapsellasi rippikoulu on pian edessä.

Rippikoulu käydään yleensä sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta. Rippikoulu alkaa ilmoittautumisella edellisenä syksynä ja päättyy konfirmaatioon. Rippikoulussa oppitunteja on 80 ja ajallisesti se kestää vähintään puoli vuotta.

Rippikoulussa rikas sisältö
Rippikoulussa opitaan hiljentymään ja rauhoittumaan, mietitään omaa elämää, opitaan Jumalasta, Raamatusta, seurakunnasta, kirkosta ja oikeista elämäntavoista sekä viihdytään yhdessä vanhojen ja uusien kavereiden kanssa.

Rippikoulun jälkeen voit tulla konfirmoiduksi ja osallistua itsenäisesti ehtoolliselle, voit päästä kummiksi ja rippikouluisoseksi sekä tulla vihityksi kirkollisesti avioliittoon.

Aikuisrippikoulusta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä rippikoulutyötä tekeviin.

Erityisrippikoulusta: Joensuun rovastikunnassa järjestetään vuonna 2018 erityisrippikoulu. Rippikoulusta
kiinnostuneita pyydetään olemaan suoraan yhteydessä kehitysvammaistyön pastori Minna Snellmaniin p. 050-3877786, (minna.snellman(at)pkssk.fi) Honkalampikeskus, Ylämyllyntie 94, 80400 Ylämylly.

Ilmoitustaulu:

Rippikouluun ilmoittautuminen on päättynyt.

Rippikoulut alkavat toisena adventtina klo 10.00 Kontiolahden kirkossa. Oikein mukavaa rippikouluaikaa niin nuorille kuin heidän läheisilleenkin.

Rippikouluryhmät 2018 ks. alla linkki

• Rippikouluryhmät 2018 (374 kb) »