Matkalla elämän vesille...

Tervetuloa rippikouluun

Kontiolahden seurakunnassa panostamme rippikouluihin. Ehkä sinulla tai lapsellasi rippikoulu on pian edessä.

Rippikoulu käydään yleensä sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta. Rippikoulu alkaa ilmoittautumisella edellisenä syksynä ja päättyy konfirmaatioon. Rippikoulussa oppitunteja on 80 ja ajallisesti se kestää vähintään puoli vuotta.

Rippikoulussa rikas sisältö
Rippikoulussa opitaan hiljentymään ja rauhoittumaan, mietitään omaa elämää, opitaan Jumalasta, Raamatusta, seurakunnasta, kirkosta ja oikeista elämäntavoista sekä viihdytään yhdessä vanhojen ja uusien kavereiden kanssa.

Rippikoulun jälkeen voit tulla konfirmoiduksi ja osallistua itsenäisesti ehtoolliselle, voit päästä kummiksi ja rippikouluisoseksi sekä tulla vihityksi kirkollisesti avioliittoon.

Aikuisrippikoulusta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä rippikoulutyötä tekeviin.

Erityisrippikoulusta: Joensuun rovastikunnassa järjestetään vuonna 2017 erityisrippikoulu. Rippikoulusta
kiinnostuneita pyydetään olemaan suoraan yhteydessä kehitysvammaistyön pastori Minna Snellmaniin p. 050-3877786, (minna.snellman(at)pkssk.fi) Honkalampikeskus, Ylämyllyntie 94, 80400 Ylämylly.

Ilmoitustaulu:

Rippikoulut ovat alkaneet kolmantena adventtina.

Isosvalinnat 2017 löytyvät alla olevasta linkistä.

• Isosvalinnat 2017 (76 kb) »