05.02.2017

Hautausmaille ja kiinteistöille työntekijöitä kasvukaudelle 2017

Kontiolahden seurakunta etsii määräaikaisia kausityöntekijöitä kevääksi ja kesäksi 2017 hautausmaiden ja kiinteistöjen puutarhan, puistojen ja kiinteistöjen hoitoon. Palkkaus kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaan

Hautausmaiden ja seurakunnan muiden kiintestöjen kevät siivoukseen toukokuulle 8 henkeä.

Touko - elokuulle neljä henkeä puisto ja puutarha sekä kiinteistön hoito töihin. Tehtäviin vaaditaan alan työkokemusta tai tehtäviin sopiva ammattitutkinto.

Hae paikkaa 17.3.2017 mennessä

Lähettämällä postia os. Kontiolahden seurakunta, Keskuskatu 26, 81100 Kontiolahti, kuoreen merkintä "kesätyöt" tai lähetä sähköpostia osoitteeseen soile.luukkainen ( a ) evl.fi. Puhelin tiedustelut seurkauntamestari Hannu Martikainen puh. 046 600 5463.

Julkaisija: Soile Luukkainen