08.09.2019

Vuokralle tarjotaan: Pappila

Pappilaan vuokralle? Vuokraa pappilan kodiksi tai toimitilaksi

vuokrattavaksi tarjolla alakerrasta: 7 h, keittiö, kodinhoitohuone, 2 vessaa, yhteensä noin 280 m2. Vuokra 1.500 euroa / kuukausi

Vuokraan kuuluu lämpö, kiinteistövero, isännöitsijän palvelut, auraus ja jätehuolto. Pappila lämpiää kaukolämmöllä.

Käytettävissä varastotilaa sekä sauna, alakerran vuokralainen toimii päävuokralaisena ja huolehtii myös yläkerran asunnon sähkö- ja vesilaskutuksesta. Yläkerran asunto on vuokrattu. Pappilan alakerta on toiminut v. 2017 alkaen seurakunnan toimitilana, tilassa on kattava it-sisäverkko ja kulunvalvonta. Ennen tätä seurakunta on vuokrannut pappilaa kodiksi ja sitä aiemmin pappila on toiminut kirkkoherranvirka-asuntona.

Tiedustelut talouspäällikkö Soile Luukkainen, spostilla soile.luukkainen(at)evl.fi

Julkaisija: Soile Luukkainen