17.05.2020

Työntekijävaihdoksia

Kesän tullessa Kontiolahden seurakunnan työntekijöissä tapahtuu monia vaihdoksia. On haikeita eläkkeellejäämisiä ja uusien työntekijäiden vastaanottamisia.

1.5.2020 on jäänyt eläkkeelle yksi pitkäaikaisimmista työntekijöistä toimistosihteeri Aila Pernu. Kiitämme häntä avuliaasta ja asiantuntevasta palveluksesta kirkkoherranvirastossa kaikki nämä vuodet.

1.6.2020 jää eläkkeelle pitkäaikainen diakonissa Inka Turunen. Kiitämme häntä ihmisten rinnalla kulkemisesta ja hädän lieventämisestä seurakunnassamme.Toivotamme Inkalle terveitä eläkepäiviä ja Jumalan siunausta uuteen elämänvaiheeseen.

1.8.2020 jää eläkkeelle myös pitkäaikainen lapsityönohjaaja Sirkka Väätäinen. Kiitämme häntä kaikista näistä vuosista lasten ja perheiden eteen tehdystä työstä. Jumalan voima ja siunaus, sekä ilo ja terveys saattakoon hänet nyt ansaituille eläkepäiville.

1.9.2020 seurakuntapastori Anssi Törmälä on pyytänyt eroa 2. seurakuntapastorin virasta 1.9. alkaen. Hän on toiminut varhaisnuoriso- ja  rippikoulutyön sekä Lehmon pappinan vuodesta 2009. Kiitämme Anssia elämänmyönteisestä työstä perheiden hyväksi niin Lehmossa kuin koko seurakunnan alueella. Toivotamme hänelle työniloa oman perheen yrityksen haasteissa.

Uusia työntekijöitä

6.4.2020 on aloittanut vs. talouspäällikkö Mikko Juvonen.

1.6.2020 aloittaa seurakunnassamme diakonissa Sanna Rouvinen. Hänet on valittu 1. diakonian virkaan 12.5.2020 pidetyssä Kirkkoneuvoston kokouksessa. Sanna on tehnyt sijaisuutta 1.9.2019 alkaen. Nyt hän siirtyy yllä mainituuun virkaan vakituisesti. Tervetuloa mukaan työyhteisöömme nyt ihan virallisesti!

1.9.2020 alkaen 2. seurakuntapastorin virkaan on pyydetty virkamääräystä pastori Ruut Hurtigille. Hän on sijaistanut Anssi Törmälää 1.9.2019 alkaen seurakunnassamme.