Perhekerhot

Kaikki perhekerhot ja perheiden iltatoiminta on lopetettu tälle keväälle. Ajankohtainen tietoa löytyy myös nettisivuiltamme; kontiolahdenseurakunta.fi

Facebook: Kontiolahden ev.lut. seurakunta Lapset ja perheet

Lastenkirkko sivustolla on lapsille suunnattua tekemistä mitä voitte tauon aikana katsoa/tehdä/pelailla. Sieltä löytyy kaikenlaista puuhaa ja valmiita pyhishetkiä. Käykää rohkeasti tutustumassa sivustoon; lastenkirkko.fi

Lapsille on haettavissa kotiin askartelupussukoita erikseen ilmoitettuina päivinä sekä Lehmossa että kirkonkylällä. Päivät ilmoitetaan täällä sekä facebookissa. Tämän viikon pussit haettavissa

Lehmossa ti 7.4. klo 14-16. Pihalla samaan aikaan valokuvasuunnistus ja pääsiäispolku.

Kirkonkylällä ti 7.4- ke 8.4 klo 9-12 pääovien eteisestä. Kirkonmäellä sunnuntaina 12.4 omaehtoinen pääsiäispolku, jonka rasteilta löytyy aina jotain pääsiäiseen liittyvää.

Mieltä askarruttavissa asioissa voitte olla yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostilla:

kirkkoherra Jukka Reinikainen jukka.reinikainen@evl.fi tai p. 050 3747723

perhetyönohjaaja Virpi Malvalehto virpi.malvalehto@evl.fi tai p. 0400 452570

Perhekerhoihin ovat tervetulleita eri-ikäiset lapset vanhempiensa tai muiden hoitajiensa seurassa. Kerhojen ohjelmassa on kauden mittaan monenlaista toimintaa. Joka kerralla luvassa on hartaushetki, aamupalaa sekä mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja seurusteluun. EKA VAUVA -kerho on nimensä mukaisesti tarkoitettu ensimmäistä lasta odottaville ja hoitaville vanhemmille yhdessä oman pienokaisen kanssa.

Perhekerhojen kokoontumispaikat, kevät 2020:

Kirkonkylä, seurakuntakeskus, tiistaisin klo 9.00-11

Selkien koulu, monitoimitila, tiistaisin klo 10-11.30

Lehmon seurakuntakoti, keskiviikkoisin klo 9.00-11

Kulho, Pönkäniementie 8, keskiviikkoisin klo 9.30-11

EKA VAUVA –kerho, Lehmon seurakuntakoti,

torstaisin klo 13.30-15

PERHEPAIKKA:

Perheiden iltatoimintaa joka toinen maanantai klo 17.30-19 seurakuntakeskuksessa kirkonkylässä.

Kokoontumispäivät keväällä 2020:

13.1    Yhteistä suunnitellua ja rentoa yhdessäoloa

27.1    Muskari

10.2    Askartelua

24.2   Ulkoilua/mäenlaskua+kaakaota ja iltahetki(säävaraus)

9.3     Mukulan istutusta

23.3   Hemmottelua

6.4     Pääsiäisvaellus/ askarrellaan pääsiäistä

20.4   Yhteislauluilta perheille

4.5     Äitienpäivä juttuja

18.5   Piknik/ulkoilua. TeatteriTraktori esitys+toimintaa.

TERVETULOA MUKAAN!

Jos haluat tietää lisää perhekerhojen toiminnasta (esim. kausiohjelmasta, kerhojen sisällöistä), voit liittyä Facebookissa kaikille avoimeen tiedotusryhmään Kontiolahden ev.lut seurakunta Lapset ja perheet.

Perhekerhon nuorimmat tutustumassa lasten lähetysnäyttelyyn.

Perhekerhon nuorimmat tutustumassa lasten lähetysnäyttelyyn

Perhekerhon retkimuistoja toukokuulta - tässä hevoskyydissä

hevoskyydissä