Perhekerhot

Perhekerhot ovat kesätauolla ja jatkuvat jälleen viikolla 35!

Virkistävää ja aurinkoista, hyvän Jumalan siunaamaa kesää kaikille!

Perhekerhoihin ovat tervetulleita eri-ikäiset lapset vanhempiensa tai muiden hoitajiensa seurassa. Kerhojen ohjelmassa on kauden mittaan monenlaista toimintaa. Joka kerralla luvassa on hartaushetki, aamupalaa sekä mahdollisuus vapaaseen leikkiin ja seurusteluun. EKA VAUVA -kerho on nimensä mukaisesti tarkoitettu ensimmäistä lasta odottaville ja hoitaville vanhemmille yhdessä oman pienokaisen kanssa.

Perhekerhojen kokoontumispaikat, syksy 2019:

Kirkonkylä, seurakuntakeskus, tiistaisin klo 9.00-11

Selkien koulu, monitoimitila, tiistaisin klo 10-11.30

Lehmon seurakuntakoti, keskiviikkoisin klo 9.00-11

Kulho, Pönkäniementie 8, keskiviikkoisin klo 9.30-11

EKA VAUVA –kerho, Lehmon seurakuntakoti,

torstaisin klo 14-15.30

Perheiden iltatoimintaa joka toinen maanantai klo 17.30-19 seurakuntakeskuksessa kirkonkylässä. Kokoontumispäivät ovat: 26.8, 9.9, 23.9, 7.10, 21.10, 4.11, 18.11, 2.12 ja 16.12.

TERVETULOA MUKAAN!

Jos haluat tietää lisää perhekerhojen toiminnasta (esim. kausiohjelmasta, kerhojen sisällöistä), voit liittyä Facebookissa kaikille avoimeen tiedotusryhmään Kontiolahden ev.lut seurakunta Lapset ja perheet.

Perhekerhon nuorimmat tutustumassa lasten lähetysnäyttelyyn.

Perhekerhon nuorimmat tutustumassa lasten lähetysnäyttelyyn

Perhekerhon retkimuistoja toukokuulta - tässä hevoskyydissä

hevoskyydissä