Tapahtumia perheille

Elämänpuumessut Lehmon seurakuntakodilla sunnuntaisin kello 16:

21.4. Pääsiäisyllätys. Tule ihmettelemään tyhjää hautaa ja etsimään kirkolle piilotettuja suklaamunia! Messun jälkeen pientä tarjoilua ja pääsiäismunasuunnistus :)

26.5. Kuuletko minua? Rukoussunnuntain messu. Messun jälkeen puhallellaan saippuakuplia ja nautitaan jätskit.

Messut on suunnattu erityisesti lapsiperheille. Messuissa liitetään Elämänpuun yhteyteen nimikkolintu jokaiselle kuukauden aikana kastetulle lapselle.

Koko perheen pääsiäsiaskarteluilta

Lehmon srk-kodissa ma 15.4 klo 17.30-19.30. Ennakkoilmoittautuminen puh. 040 777 8215.

Miniretriitti - lupa vain olla Hirvirannan leirikeskuksessa lauantaina 25.5. klo 15-17

Tule hetkeksi levähtämään! Vietetään parituntinen offline-tilassa, hiljaisuutta ja keväistä luontoa kuulostellen. Jos univelkaa on kertynyt, halutessaan voi vaikka pötkötellä saunan takkatuvassa retkipatjalla. Lastenhoito tapahtuman ajaksi järjestyy tarvittaessa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Kati Nissi p. 045 841 53 00.

MUSIIKKIRYHMÄT:

Pilke-kuoro

Iloinen lapsikuoro 3-11- vuotialle lapsille maanantaisin klo 16–17 Lehmon seurakuntakodissa. Kuoroon mahtuu vielä uusia laulajia! Lisätiedot kanttori Mari-Annika Heikkilä, puh 044 970 45 34.

Kamarikuoro Kaisku

Haluaisitko laulaa haastavampaa ja raikasta ohjelmistoa hyvässä porukassa? Pystytkö harjoitelemaan myös itsenäisesti?Kamarikuoro Kaisku toteuttaa pääsiäsienä Bachin Jesu Meine Freude- motetin. Jos kiinnostut teoksesta ja haluaisit osallistua mukaan ota yhteyttä kanttori Mari-Annika Heikkilään. Harjoitukset sunnuntaisin klo 18-19.30. Lastenhoito järjestetty harjoitusten ajaksi!

NYT UUTTA:

Seuraa Lapsi ja -perhetyön tapahtumia Facebookissa!

Kaikille kiinnostuneille avoin ryhmä

Kontiolahden ev.lut seurakunta Lapset ja perheet!