Isos- ja kerhonohjaajakoulutus

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus on kestää vuoden ja sisältää 4 opetuspäivää ja viikonlopun mittaiset isosleirit syksyllä sekä keväällä. Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksesta saa todistuksen keväällä, jolloin kaikki vuoden mukana kulkeneet isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen saaneet siunataan.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen pääsee mukaan kun on käynyt rippikoulun. Koulutus antaa "työvälineitä" toimia leirillä isosena  tai kerhoissa kerhonohjaajan tehtävissä . Isos- ja kerhonohjaajakoulutus kulkevat "käsi kädessä". Käymällä molemmat koulutukset saat helposti pätevyyden sekä leiri-isoksi että kerhonohjaajaksi.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen ajatuksena on, että kaikki halukkaat rippikoulun käyneet nuoret pääsevät isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen.

Ilmoitustaulu:

Isos- ja kerhonohjaajakoulutukseen ilmoittautuminen on alkanut.

Ilmoittautua voit:

Su 26.8 klo 16.00 Elämänpuumessun jälkeen, Lehmon srk-kodilla, osoitteessa Kylmäojantie 57. Kesän 2018 rippikoulun käyneitä nuoria on mukana toteuttamassa elämänpuumessua.

Mikäli et pääse tulemaan, laita Raijalle sähköpostia, jossa kerrot nimesi, sukunimesi, osoitteesi kokonaisuudessaan, syntymäaikasi, puhelinnumerosi, millä leirillä olit sekä allergiasi ja ruokavaliosi.

Isos- ja kerhonohjaajakoulutuksen kevätkausi:

17.1               klo 15-17 Koululla, Aulan luokka

2.2                 klo 10-14 Isos-ja kerhonohjaajakoulutuksen opetuspäivä Lehmossa

19.2               klo 15-17 Koululla, Aulan luokka

Pe-su 15.-17.3. Isosleiri Hirvirannassa   tai

Pe –su 22.-24.3 Isosleiri Hirvirannassa

14.4 Isoten tehtävään siunaaminen kirkossa ja sen jälkeen kakkukahvit Kotiseutukeskuksessa.

SEKÄ NÄIDEN LISÄKSI YKSI MINIKIRKKO TAI NUORTENILTA, MUKANA TOTEUTTAMASSA!

Oikein mukavaa kevätkautta!

IsoKeho on yhteinen matka.

Teemme matkaa soittaen ja laulaen

ja välillä elämä on alamäessä