Pyhäkoulujen kokoontumispaikat

Kontiolahden seurakunnan pyhäkouluja pidetään Kontiolahden kirkonkylällä, Kylmäojalla, Lehmossa, Onttolassa ja Varparannalla.

Vuonna 2019 pyhäkouluja kokoontuu seuraavasti:

Kirkonkylä, sunnuntaisin kerran kuukaudessa lasten toimintapäivä ja pyhäkoulu klo 16-18

Ennakkoilmoittautuminen välipalan vuoksi lapsityön toimistoon puh. 040 777 8215

Onttola päiväkodin tilat (esiopetusluokka), kerran kuukaudessa maanantaisin klo 17.30-18.30, lasten puuhaillat ja pyhäkoulu

Varparanta koulu joka toinen sunnuntai klo 14-16

Kylmäoja Päivänpaisteen päiväkoti (esiopetusluokka) joka toinen tiistai

Lehmo seurakuntakoti joka toinen sunnuntai lasten toimintapäivät klo 16-18

"Rakas Jeesus siunaa meitä, anna meille enkeleitä." Enkelin tekijä: Helena Leppänen

"Juuret ja siivet"

Lapsi tarvitsee syvät juuret elämäänsä. Pyhäkoulun kertomukset ovat Raamatusta. Sieltä kumpuavat ikiaikaiset opetukset ja elämän voima.

Aikamme ja elämämme on täynnä muutosta, kasvammehan koko ajan! Omaan mittaa kasvaminen tarvitsee rohkaisua ja aikaa. Meitä kutsutaan ottamaan käyttöön Jumalan antamat mahdollisuudet ja lahjat. Seurakunnan kasvatustyön tavoitteena on tukea lapsia tällä kasvun tiellä, haluamme auttaa lapsia löytämään omat vahvat siivet. Kun löytää itsensä, on helpompi tulla toimeen toistenkin kanssa.