Pyhäkoulujen kokoontumispaikat

Kontiolahden seurakunnan pyhäkouluja pidetään Kontiolahden kirkonkylällä, Kylmäojalla, Lehmossa, Onttolassa, Kulhossa ja Varparannalla.

Tervetuloa mukaan pyhäkoulutoimintaan taas syksyllä 2020. Toivotaan, että silloin saamme taas kokoontua ja viettää aikaa yhdessä.

Aurinkoista kesää kaikille! :)

Pyhäkoulutyönohjaaja:

Virpi Malvalehto p. 0400 452570 tai virpi.malvalehto@evl.fi

"Rakas Jeesus siunaa meitä, anna meille enkeleitä." Enkelin tekijä: Helena Leppänen

"Juuret ja siivet"

Lapsi tarvitsee syvät juuret elämäänsä. Pyhäkoulun kertomukset ovat Raamatusta. Sieltä kumpuavat ikiaikaiset opetukset ja elämän voima.

Aikamme ja elämämme on täynnä muutosta, kasvammehan koko ajan! Omaan mittaa kasvaminen tarvitsee rohkaisua ja aikaa. Meitä kutsutaan ottamaan käyttöön Jumalan antamat mahdollisuudet ja lahjat. Seurakunnan kasvatustyön tavoitteena on tukea lapsia tällä kasvun tiellä, haluamme auttaa lapsia löytämään omat vahvat siivet. Kun löytää itsensä, on helpompi tulla toimeen toistenkin kanssa.