Pyhäkoulujen kokoontumispaikat

Kontiolahden seurakunnan pyhäkouluja pidetään Kontiolahden kirkonkylällä, Kylmäojalla, Lehmossa, Onttolassa ja Varparannalla.

Syksyn 2019 pyhäkouluista laitamme tietoa heti ajankohtien varmistuttua.

Kaipaamme joukkoomme uusia innokkaita lapsirakkaita pyhäkoulun vetäjiä. Jos sinulla on intoa ja halua tulla mukaan toimintaan, olethan reippaasti yhteydessä. Varsinkin Lehmo/Kylmäoja alueelle olisi tarvetta, mutta kaikkiin saa ilmoittautua mukaan.

Pyhäkoulutyöstä vastaava:

Virpi Malvalehto p. 0400 452570 tai virpi.malvalehto@evl.fi

"Rakas Jeesus siunaa meitä, anna meille enkeleitä." Enkelin tekijä: Helena Leppänen

"Juuret ja siivet"

Lapsi tarvitsee syvät juuret elämäänsä. Pyhäkoulun kertomukset ovat Raamatusta. Sieltä kumpuavat ikiaikaiset opetukset ja elämän voima.

Aikamme ja elämämme on täynnä muutosta, kasvammehan koko ajan! Omaan mittaa kasvaminen tarvitsee rohkaisua ja aikaa. Meitä kutsutaan ottamaan käyttöön Jumalan antamat mahdollisuudet ja lahjat. Seurakunnan kasvatustyön tavoitteena on tukea lapsia tällä kasvun tiellä, haluamme auttaa lapsia löytämään omat vahvat siivet. Kun löytää itsensä, on helpompi tulla toimeen toistenkin kanssa.