Lehmo

Lehmon ja Kylmäojan alueella asuu noin 40 prosenttia seurakuntamme jäsenistä. Seurakuntamme työ on keskittynyt Lehmon seurakuntakodille, jossa onkin paljon viikoittaista ohjelmaa kaikenikäisille.

Lehmon alueelle rakennetaan koko ajan lisää uusia taloja ja uusia perheitä ja vanhempiakin seurakuntalaisia muuttaa alueelle. Alueen seurakunnallista työtä kehitetään vastaamaan alueella asuvien seurakuntalaisten tarpeita.

Yhteisöllisyys on noussut tärkeäksi arvoksi yhteiskunnassamme. Seurakunta pyrkii luomaan Lehmon ja Kylmäojan alueen yhteisöllisyyttä kutsumalla ihmisiä Lehmon messuihin ja muuhun toimintaan.

Mikäli haluat olla mukaan toteuttamaan Lehmon toimintaa esimerkiksi Elämänpuumessuja perheille, Tuomasmessuja tai sunnuntain yhden messuja niin ilmottaudu sähköpostilla anssi.tormala@evl.fi.

Lehmon messussa otetiin käyttöön vuoden 2014 alusta Kirkkoväärtti-toiminta. Jos haluat osallistua kirkkoväärtti-toimintaan, ota yhteyttä kirkkoherra Jukka Reinikaiseen.

Tervetuloa mukaan.

Kuvassa ylhäällä vasemmalle Lehmossa järjestetystä nuorten musiikaalitapahtumasta seurakuntalaisia.

Kuvassa ylhäällä oikealla Lehmon pappi Anssi Törmälä Kyyhkyt kotiin -tapahtumassa kutsumassa seurakuntalaisia iloon ja kiitokseen.

Kuvat on otettu Lydia -salista osoitteessa: Lehmon seurakuntakoti, Kylmäojantie 57, Lehmo

Kevään 2017 Elämänpuu-messut klo 16.00:
* su 23.4. (Huom. pvä!)
* su 28.5.

Tuomasmessuja vietetään keväällä Lehmossa:

* Pääsiäisyönä la 15.4. klo 23.00