Muut tapahtumat

Lähetyspyhä Sunnuntai 31.3. Kansanlähetys.

Kontiolahden kirkossa messu klo 10.00,jossa lähettimme Jukka Sadeharju saarnaa.

Messun jälkeen siirrymme (Pappilantie 5) nauttimaan kahvia/teetä Kansanlähetyksen hyväksi ja kuuntelemaan lähettimme Jukka Sadeharjun ja Pohjois-Karjalan Kansanlähetyksen puheenjohtajan Heimo Karhapään ajankohtaista asiaa  Kansanlähetyksestä ja lähetystyöstä Papua-Uudesta-Guineasta.

Pipliaseuran ilta. Ennen, nyt ja tulevaisuus!

23.4.2019 Pappilantie 5, klo 17.00-                                                                                 Mukana Pohjois-Karjalan Pipliaseuran puheenjohtaja Anna Holopainen ja alueen kouluttaja Pentti Impivaara. Kahvitarjoilun tuotto ohjataan Pipliaseuran työhön.

Etu-Aasian nimikkolähetti perheen tulo juhla ja samalla työn päätösjuhla.

20.10. Messu kirkossa jonka jälkeen tilaisuus uudessa seurakuntakeskuksessa. Tiedot tarkentuvat lähempänä.

OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT

tapahtumiin ja piiritoimintaan