04.08.2019 | Jukka Reinikainen

Uusi Seurakuntakeskus tarvitsee nyt sinun ideoitasi!

Hieno uusi seurakuntakeskus on saatu aikataulussa rakennettua Kontiolahden keskustaan. Vanha perinteinen seurakunnan tontti on saanut arvoisensa kaunistuksen. Nyt on muuton aika. Ilmassa on odotusta uudesta ja siihen tarvitsemme juuri sinua, hyvä seurakuntalainen. Olisiko sinulla aikaa ja ideoita kehittää seurakunnan toimintaa?

Seurakuntakeskuksessa virallinen ohjelma alkaa 2.9.2019. Siitä lähtien arkinen seurakuntatyö ja ihmisten kohtaaminen luontuvat uusissa tiloissa. Aluksi tilat voivat tuntua vierailta ja vähän kylmiltäkin. Varsinainen elämä rakennukseen tulee kuitenkin seurakuntalaisten myötä. Otetaan uusi tila rohkeasti käyttöön!

Uuden odotusta on ilmassa. Miten uusi seurakuntakeskus tavoittaa ihmiset? Ottavatko seurakunnan jäsenet tilat omikseen? Kutsuvatko tilaisuudet mukaan myös niitä, joille seurakunta ei ole vielä tuttu tai oma? Olisiko sinusta uuden toiminnan vetäjäks? Kiinnostaako ryhmien vetäminen, omien lahjojen esilletuominen ja uuden kokeilu.

Seurakunnan tilat kutsuvat vapaaehtoisia vetäjiä mukaan ohjaamaan ja kantamaan vastuuta yhteentulemisesta. Jokainen voi ottaa vastuulleen juuri sen verran kuin jaksaa kantaa ja vaikka kokeilla puoli vuotta miten asia alkaa edetä.

Mieleeni tulee ainakin seuraavia mahdollisuuksia:

- miesten piiri

- kuukauden kirja - luku- ja keskusteluryhmä

- viikoittainen sauvakävely-ryhmä

- korttelikerho

- kristillinen aamumeditaatio työssäkäyville

- sinun ideasi?

Ota rohkeasti yhteyttä seurakunnan työntekijöihin tai kirkkoherra Jukka Reinikaiseen

Lisää kommentti

Lähettäjä:
  Sähköpostiosoite:
Kuvavarmennus:

(Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet kenttään.)