22.03.2020 | Jukka Reinikainen

APUA TARJOLLA - sitoutumista kirkkoon tarvitaan nyt!

Korona-viruksen vaikutusta seurakuntalaisten elämään emme vielä tässä vaiheessa pysty ennustamaan. Pohjois-Karjalassa tilanne on vielä maaaliskuun lopulla seesteinen. Kontiolahden seurakunta toivoo parasta mutta varautuu nyt jo myös pahimpaan. Apua on tarjolla jatkossakin! Tarvitsemme jatkossa kaiken henkisen tuen ja rukousavun, että voimme vastata seurakuntalaistemme henkiseen ja taloudelliseen hätään. Nyt tarvisemme juuri sinun sitoutumista kirkon perustehtävään - lähimmäisen auttamiseen. Liittymällä vahvemmin kirkon perussanomaan ja sen perustehtävään selviämme yhdessä myös tästä haasteesta.

Kontiolahden seurakunnan

Akuutti Auttava Puhelin (AAP)

p. 040 – 761 64 32 päivystää ma – pe klo 9 - 12.

Kenelle? Vanhuksille ja omaisille, lapsiperheille, kaikille seurakuntalaisille

Mitä? Ohjausta, arkista apua ja tukea, keskusteluapua ja huolien hälvennystä, esirukousta ja sielunhoitoa.

Kuka? Kontiolahden seurakunta järjestää ja organisoi. Jatkossa mahdollisuus laajentaa Kontiolahden muihin kolmannen sektorin toimijoihin. Kts. allaoleva kokouskutsu vapaaehtoisjärjestöille.

Päivystäjä kirjaa avunpyynnöt ja otamme sitten yhteyttä asianomaisiin.

HUOM!

Taloudelliset avunpyynnöt

edelleen suoraan diakonia työntekijöille,

Diakoniapäivystys jatkuu edelleen. Nyt puhelimitse!

18.3.2020 lähtien fyysinen asiointi diakoniavastaanotolle on suljettu. Olemme puhelimitse tavoitettavissa ARKISIN ma-pe klo 9 - 16 . Käsittelemme edelleen taloudellisia avustusasioita ja autamme mahdollisuuksiemme ja ohjeistuksien mukaisesti.

Diakonissa Sanna Rouvinen  p. 0400 561186

Diakoni Eija Romppanen p. 040 8301336 (poissa 30.3-6.4)

Diakonipappi Jari Kainulainen p.  0400 806293

Yhteistoimintakokous APP kehittämiseen ja laajentamiseen

ma 30.3. klo 14.00 Kontiolahden seurakuntakeskus, Keskuskatu 26.

Yhteistyöstä kiinnostuneet tahot Kontiolahdella ottakaa yhteys kirkkoherra Jukka Reinikaiseen sähköpostitse  jukka.reinikainen@evl.fi

Lisää kommentti

Lähettäjä:
  Sähköpostiosoite:
Kuvavarmennus:

(Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet kenttään.)