11.11.2016 | Jari Kainulainen

Kirje iskälle

Hei iskä!

Mietin tässä isänpäivälahjaasi. Miten olisi partakone? Mutta sullahan on niitä jo neljä!

Entäs lahjoitus Aleppon nälkäisille KUA:n kautta?

Kiitos niistä hyvistä yhteisistä hetkistä, jotka on jäänyt mieleen. Vaikka olisihan niitä voinut olla enemmänkin. Mutta ymmärrän kyllä, että työn ja perheen välillä täytyy tehdä kompromisseja.

Ja naurahdan väkinäisesti huonolle puujalkavitsillesi, ja flanellipaidallesi, jossa on reikä, ja jota saa aina hävetä kavereiden tullessa kylään. Kuiteskin olet maailman paras isi. Kiitos, isi!

Lukiossa 11.11.2016

 

Hei iskä!

-tai tykkäätkö enemmän, jos sanon Isukki, tai Isi? Vai oot sie niitä miehiä, joita saa mieluusti puhutella etunimellä? No moi sitten, Eino!

 

Mietin tässä isänpäivälahjaasi. Oliskos partakone hyvä? Mutta sullahan on niitä jo neljä!

 

Entäs jokin lämmin ajatus, terästettynä vaikka toisenlaisella isänpäivälahjalla? Miten olisi vaikkapa vuohi eritrealaiselle perheelle? Tai ruokapaketti Aleppoon? Tässäpä sulle kortti KUA:lta.

 

Tiedän, että sulla on ollut kova homma perheen elatuksen hommaamisessa. Silti mua harmittaa, että yhteinen aika on jäänyt niin vähiin. Kiitti kummiskin niistä hienoista hetkistä, jotka on jääneet mieleen. Mä ymmärrän kyllä, että kaikkea ei voi saada, on ollut pakko tehdä kompromisseja työn ja perheen välillä.

 

Ja naurahdan väkinäisesti sun huonolle puujalkavitsillesi, ja flanellipaidallesi, jossa on reikä, ja jota aina saa hävetä kavereiden tullessa kylään. Sillä olethan sinä mun paras isi ikinä (onkos mulla muka vaihtoehtoja?) Joo, oot sinä pärjännyt ihan hyvin isän virassa.

 

Kiitos iskä, ainaskin yritit. Se riittää. (Tähän piti kirjoittaa jokin isänpäiväruno, mutta ei nyt riimit irtoa, sorry! )

 

Rakkautta on monenlaista. Tämä yrittää sitten olla yhtä lajia semmoista. Toivottavasti kelpaa. Koeta kestää, niin koetan minäkin.

 

Lisää kommentti


Lähettäjä:  
  Sähköpostiosoite:  
Kuvavarmennus:  

(Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet kenttään.)