01.06.2020 | Jonna Ikäläinen

”Kesä, uuden alku”

Jo joutui armas aika ja suvi suloinen. Kauniisti joka paikkaa koristaa kukkanen. Nyt siunaustaan suopi taas lämpö auringon, se luonnon uudeks luopi, sen kutsuu elohon.

Taas niityt vihannoivat ja laiho laaksossa. Puut metsän huminoivat taas lehtiverhossa. Se meille muistuttaapi hyvyyttäs, Jumala, ihmeitäs julistaapi se vuosi vuodelta.

Suvivirsi, tuo kesän tuoja. Päättää ihanasti kouluvuoden ja aloittaa kesän. Tuota laulua on tullut laulettua joka kevät kerhoikäisestä asti, eli mitä tässä nyt tulee jo parikymmentä vuotta! Siihen en kyllästy varmasti ikinä.

Tulin Kontiolahden seurakuntaan maaliskuun alkupuolella töihin sijaistamaan nuorisotyönohjaajaa. Olen siitä äärimmäisen onnellinen, että Jumala soi mulle sellaisen mahdollisuuden. Saan tehdä töitä sen asian ympärillä, joka on mulle tärkeää muutenkin elämässä. Pääsin näkemään ja kokemaan kesän saapumista myös seurakunnassa.

Mulle kesä on jotenkin aina uuden alku, luonto herää eloon pitkän talven jälkeen. Se muistuttaa nimenomaan Jumalan hyvyydestä ja voimasta. Kävin Hirvirannan leirikeskuksessa yhtenä päivänä ja rakastuin paikkaan heti. Ei yhtään harmita tehdä kesällä töitä, kun on järvi ja metsät lähellä. Kyllä sielu lepää niissä maisemissa. Jumalan luoma maailma on täynnä ihmeteltävää ja ihasteltavaa. Välillä mietin miten kukaan voi saada aikaan jotain niin kaunista, vastaus kuitenkin on, että ei siihen ihminen pystykään.

Kesän saapuminen on myös uuden alku meidän seurakunnan muutamalle työntekijälle, Sirkka ja Inka jäivät perjantaina eläkkeelle ja Anssi uusiin tuuliin myös! Jumalan siunausta ja onnea uusiin tuuliin myös heille kolmelle!

Haluan toivottaa omasta puolestani ihanaa kesää kaikille! <3

Lisää kommentti

Lähettäjä:
  Sähköpostiosoite:
Kuvavarmennus:

(Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet kenttään.)