08.01.2019

Kesäksi töihin hautaus- ja kiinteistötoimeen Kontiolahdelle

Kontiolahden seurakunnassa on avoinna kesäkaudelle 2019 hautaus- ja kiinteistötoimessa työpaikkoja alan ammattilaisille ja nuorille.

Nuorille työtä on toukokuussa, hautausmaiden kevätkunnostuksen merkeissä.

Kausityöntekijöitä haetaan touko-elokuulle. Tehtävät hautausmaiden ja kiinteistöjen hoidossa ja kunnossapidossa. Töihin otetaan 4 henkilöä, valinnassa etusijalla kokemus, ammattitaito ja tehtävään sopivuus.

Kontiolahden seurakunnalla on 6 hautausmaata. Hoidettavia kiinteistöjä ovat kirkko, seurakuntakoti, seurakuntakeskus ja pappila sekä kappelit. Työn painopiste on nurmialueiden hoidossa sekä viherrakentamisessa ja kiinteistöjen muussa kunnossapidossa. Hautausmaiden hautojen kukkahoidosta huolehtii yrittäjä.

Lähetä hakemuksesi 31.3.2019 mennessä osoitteeseen: soile.luukkainen(at)evl.fi, valinnat tehdään huhtikuussa 2019.

Tiedustelut: seurakuntamestari Hannu Martikainen puh. 046 600 5463 tai spostilla hannu.p.martikainen(at)evl.fi

Julkaisija: Soile Luukkainen